2011/05/28

güldüm

küçükken yaz tatili gelsinde erken kalkmayalım..kuzenlerim gelsin koşup oynayalım diye nasıl heveslenirdim.oysa zaten hep tatil gibiydi hayat yine de yetmezdi. şimdi tatil yapayım diye beklediğim bir tarih bulamıyorsam büyüdüm demektir hemde eşşek kadar olmuşumdur.
geçen cafede çocuk kitabı okurken yakalandım.finlandiyalıların geleneklerini anlatan bir kitaptı kendisi pekte hoştu tavsiye ederim onların gelenekleri hakkında bir büyük çocuk kadar fikrimde oldu.gerçi garson bana ay sen çocuk kitabı mı okuyorsun diye gözlerini kısarak seslensede utanmadım sonuna kadar okudum bunlar çok güzel oluyor diyince o da ne var ben içinden eşek çıkan 3 boyutlu çocuk kitaplarıda seviyorum diyince hafiften sevinirken bende itiraf ettim onlara bayıldığımı.hala ayşegül okuyorum bazı geceler.koca eşek diyebilirsiniz ama yeterince büyümüş insan varken hiç niyetim yok mertebe mi yükseltmeye.

bu arala şöyle genel bir serzenişimde olsun;
insanlık olarak herkesin zevkinin ayrı olduğunu öğrenmeye niyetlenmeliyiz artık.sen elma seviyorsun diye ben armut yediğimde senden çokta farklı değilim aslında.

2 yorum:

  1. haklısın bir bilebilsek her bireyin özgün olduğunu,özel bir tasarım olduğunu..:))

    YanıtlaSil
  2. çok umutsuz değilim ben elbet anlayacaklar :))

    YanıtlaSil