2010/05/15

keyfe mum diken anlar!

hafta sonları en gıcık olduğum şey kalkıyorum 8 de dön dön uyuyamıyorum tekrar. yine aynısı oldu kalktım dün aldığım uykusuzu bi hatim edeyim.çıktım koridora başladım okumaya keyfede geldim.müzük çalan aygıtımda öle tıngırdatıyordu usuldan.mutluydum.birden kızın biri geldi yakınıma duymadım tabe dibime gelince gördüm. bu kıyafet nası dedi üstüne tarzımız uyuşmazken.ıımm gek gük diye cevapladım tam gidiyordu sence zayıfladım mı dedi.valla pek görüşemiyoruz koridorda gördüğüm kadarıyla ne bilim iyisin herhalde biraz fazlan var dedim.tam tatmin edemesemde gitti.devam okumaya ardından tekrar geldi bunun altına hangi ayakkabı yakışır işte converse mi spor mu dedi ımm converse dedim( bunuda demeyi sevmiyorum uleeen bez ayakkabı işte o) ve usulca gitti.. daha gitmeden kulaklıklarımı takmıştım.. ardından geri döndü ayaklarımı uzattığım sandalyeden ayaklarımı debeledi ve oturdu.zigarasına başladı. ben en sevdiğim yerdeyim ersini okuyorum. bence leman iyi dedi ben uykusuzu seviyorum dedim.bence leman dedi ben okurum ama uykusuzu severim. sessizlikkk...
kulaklığın teki çıktı tabi öküz olmayalım iyice.son günlerde çok güzel mesajlarla uyandırılıyorum diye bi cümle aa sevgilin mi? evet diye derin bir sırıtış.sanki sevgilim olmadığını anladı.olsada sevmem ben uyandırılmayı güzel çirkin mesaj farketmez çekerim hareketi.sonra durdu ve beklenen hareket suratımda bi süre mıncıklanma duygusu oyy oyy maşallah.bende tebessüm ama alıp uykusuzun üstünde tepincem.ardından bi kız daha geldi tepemde kıyafet tartıştılar o güzel bu çok hoş ayy falan.benim tepemde yapılana bak pek severim ciciş muhabbetini.işte ondan sevgülüm yok ya zaten.şöle giysem taytımı iişte üstüne bi tunik altınada babet ovvvvv kuyruğumdaki örgüyüde taç yapardım başıma.üstüne hızımı alamayıp aşkiitoom bu inekler neden kümeste yaşıyor diyede sorular sorsam.dön dön dünyaya! giyerim şortumu üstüne tshirt sevme ulen ben beni seviyorum o kadar sevgi doluki içimde senide seviyorum.yine de karnıyarık yanına pilav yapabilen bir seçenek çıkarsa karşıma bende onlardan olabilirim.
ya uzun zamandır yemedim.
çok pis canım çekti.

2 yorum:

  1. ahahahah koptum yahu:) bu kızların tuvalet muhabbeti,ne giysem zamanları,sevgillerinden bahsetmeleri beni benden alıp götürmüş yo yo kız olmak böyleyse ben olamam dedirtmiştir:) kısacası sıçılmış sabahının içine pokicim:)

    YanıtlaSil
  2. valla öyle oldu yıvrım.bende dayanamadım yazdım:)

    YanıtlaSil