2010/12/31

yeni yıl demişler ve sormuşlar

sanırım 2008 yılına belkide 2007 ye ait bir yeni yıl hatırası.böyle bir mime böyle bir resim eklemek istedim.. şimdiden herkese mutlu yıllar...

blogumun son zamanlardaki sıkı takipcisi crazywomenrosemary beni mimlemiş.ben pek mim olayını sevmesemde.bana iletisindede bunu belirtince mime karşılık vermemezlik yapmak istemedim.hadii bakalım başlıyoree(!)
*yeni yıla nasıl ve kimlerle girmek istiyorsun?
bunu bu sene hiç düşünmedim ama yanımda sevdiğim insanlardan bazılarının olması yeterli.Dışarda girmeyi isterim evde girersen evde geçermiş tüm yılın diye bi saçmalığa inansamda sanırım evde girmek kaderim olacak.
*yeni yıldan beklentilerin nelerdir?
- sevdiklerimin mutluluğu falan diye bişey demem bunu sadece yeni yılda beklemiyorum nefes aldığım her an bunu isterim zaten.yeni yıldan farklı tek beklentim.istediğim bölümde ve istediğim okulda devam edebilmek.. o nedenle sabır,şans ve yetenek beni bulsun ve istediğim yere yerleştirsin.
*yeni yıl sence ne demektir?
- sabaha kadar içmek için geçerli bir sebep.

*yeni yılda ne olursa mutlu olursun?
-elimdeki bir şişe baileysle fındıklı rıhtımından üsküdara bakmak ve evet ersinin taktiğini denedim ve oldu diyebilmek.evet mutlu olmak için tam da istediğim bu.
*yeni yıla dair mesajın nedir?
-böyle mesaj falan durumu olunca kendimi birden ulusa sesleniş modunda hissettim ama ben ulusa seslenirsem bir daha toparlanamaz gibime geliyor.

mutlu olun işte ya.. her ne halt yaparken mutlu oluyorsanız onu yapın ve mutlu olun.

benim için dua etmeyi unutmayın 2011 de güzel sanatlara girebileyim.girmezsem göynüklerdeki çobanımı bulup evlenicem.türümü devam ettirmem sadece beni değil,sizide riske sokabilir(!) çoluğunuz çocuğunuz benim evlatlarımla arkadaş olabilir ve bu lanet ebediyete kadar sürüp giden bir çıkmaza dönüşebilir.o nedenle çok içten dua edin..

ben kimseyi mimlemicem..bunu devam ettirmek isteyen her üyeme açıktır!


4 yorum:

  1. CANIM YA! BENİ NE ÇOK SEVİNDİRDİN BİL BİLSEN..;)
    Öncelikle senin için dua etmeye şimdiden başlıyorum.YENİ YIL dileklerimin içine aldım seni ve isteklerini
    MİM ini okuduğumda seni sevmekte ne kadar haklı ve doğru olduğumu anladım.Biliyordum sende farklı bir ışık,zeka var..seni her geçen gün daha iyi tanıyacağımı biliyorum...sevgiyle kal.;)

    YanıtlaSil
  2. tüm ii sözlerin ve dileklerin için çok saolasın =)

    YanıtlaSil
  3. iyi yıllar yavrimo arada benim bloga da ugra:)öperim

    YanıtlaSil
  4. Selam ! Bak bu zamanlarda tanışmışız...Şimdilerde nasılsın ? :)

    YanıtlaSil