2011/10/12

boş köy

siz hiç kendinizi işe yaramaz hissettiniz mi?
öyle kafam karışıkki şu günlerde.gerçi benim kafam hep karışık gibi.endüstriyel tasarım hayatımın mesleği derken birden kendimi grafik bölümünde buldum.arkadaşlarım burda derken hepsi başka yere geçti bölümü taşınmadı falan.yeniden birşeyler kuruyorum hiç bana göre birşey değil.
kendimi çok boş hissediyorum.elimden hiçbirşey gelmiyor beceremiyorum gibi.bugün seramik bölümünden hocanın biri gelip seni çok bekledik bölüme dedi.birkaç kişi listede önlerdesin sen gördük diye konuştular.hiç gururlanmadım birşeyde başamış gibi gelmedim.r.seramik 1.si olmuştum ya ben.hiç hissetmedim sevinmedim.böyle bir garip kaldı.
bazı insanlar hep mutlu hiç sıkılmıyorlar ben öyle değilim.tam alışıyorum oradan ayrılıyorum
istanbulda tam düzenimi kurmuştum 3 yıl geçti.sonra kocaeli bilmiyorum nasıl olacak.
ruhum karmaşık.kafam karmaşık.kafamdakilerden uzaklaşıp hep yeni birşeyler kurmam gerekiyor.bende bundan sıkılıyorum.oturup yalnız başıma zamanlar geçiriyorum.çok yalnızım lan.
bayram gelsede eve gitsem.etli pilav yesem.iki esnafcılık oynasam.birkaç insan sen işe yaramazsın dese.annemle oturup çekirdek çitleyip dizi izlesem.
geri sayım başladı hadi bayram gelsinde dön köy dön köyüme
3 gün sonrada çok mutluyum diye yazarım ben kendimi bilirim.

7 yorum:

  1. Ama gerçekten kızıyorum..Ne o ya 1 Bulup şımarma bakiim.Grafik tasarım en iyi bölümlerden biri..Önünde erasmus proğramlarıyla Avrupa da okuma şansın var..Almanya da Erasmus staj hakkınıda kullanırsın..Yeni tasarım teknolojilerini kaptın mı? Oh ! DEĞME KEYFİNE ! HADİ BAK YENİ VE GÜZEL HABERLER BEKLİYORUM..:))

    YanıtlaSil
  2. sende olmasan umut veren yok,pozitif insan:)inş. erasmus olayını bende çok istiyorum.sen gezdin tabi bolca:)

    YanıtlaSil
  3. Zaten o yüzden bölümünü sevmeni istiyorum..Avrupa da gezmediğin köşe kalmayacak erasmus ta bana kartlar göndereceksin oralardan,gezdiğim yerleri bana yeniden anımsatacaksın..Bu sorumluluktan kaçmazsın di mi?

    YanıtlaSil
  4. kaçmam kaçmam:)ağzından bal damlıyor valla:) bölümü seviyorumda entasta aklım kaldı ya ondan ısınamadım ama zamanla ısınırım gibi:)

    YanıtlaSil
  5. Ya Endüstriyel tasarımdan ilave dersler alabilirsin ilerde..sen şimdi kendi derslerine odaklan bakiim..

    YanıtlaSil
  6. :) benimde aklımda o plan var.aynı işliyor beyinlerimiz ama sen daha poztifsin=)) odaklanıyorm saatlerdir çizim yapıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Bak işte buna sevindim.çok sevindim..:))

    YanıtlaSil